Paskimmat parisuhdetotuudet

Motivaatiolausevihapostaukseeni (ehkä maailman toiseksi pisin sana!) kommentoinut Ninny muistutti, että tosiaan, on myös toinen totuudenlausumasarja, jota vihaan yhtä palavasti. Se on nimittäin parisuhdetotuudet. Näitä toistavat ihmiset, joiden mielestä arvokkainta parisuhteessa on sen kesto.

 • Lähteminen on helppoa. En tiedä koskeeko tämä jotain seiskaluokan välituntiseukkausta, vai onko tämän katkerana todennut se, joka on juuri jätetty. Ainakaan hän ei ole ikinä lähtenyt vähänkään pidemmästä parisuhteesta. Se ei todellakaan ole helppoa. Yhteiset rutiinit, ystävät, asunto, ihan kaikki, puhumattakaan ihmisestä josta todennäköisesti välittää. Paskassa suhteessa kurjistelu ja mätäneminen, se on todella helppoa. Lähtekää ihmiset enemmän, saatana.
 • Kestää pari sekuntia sanoa ”minä rakastan sinua”, mutta koko elämän ajan todistaa se. Koska en voi luottaa siihen mitä sanot, sinun pitää todistella sanomisiasi erikseen joka jumalan päivä. Minä itse luonnollisesti en todistele mitään. Lisäksi, parasta rakkaudessa on sen kesto.

frank

 • Ei se vaihtamalla parane. Ja jos oikeasti käytät tällaista lausetta puolisostasi, voit olla ihan varma, että paranee.
 • Kun oikeasti rakastat jotakuta, on ikä, välimatka, pituus ja paino vain numeroita.
  Niin. Miksihän nämä sanonnat aina tiivistyvät siihen, että mitä rumempi tai hankalampi tai vaikeastitavoitettavampi kumppanisi on verrattuna sinuun, sitä OIKEAMMALLA TAVALLA sinä rakastat. Morjes. No onhan se älykkyysosamääräkin vain numero. Pieni. Kun oikeasti rakastat jotakuta, et välitä hänen toistelemistaan itseriittoisista egonpönkityssanonnoista.

fine

 • Ellet pärjää kanssani silloin, kun olen pahimillani, et ansaitse minua kun olen parhaimmillani.  Koska minuthan pitää ansaita. Eli sen sijaan, että kohtelisin toista kuin tasa-arvoista täysipäistä aikuista, ja ottaisin itse vastuun omasta käytöksestäni, toisen pitää, luonnollisesti minua alempiarvoisena, jatkuvalla kovalla työllään osoittaa itsensä arvoisekseni. Usein helpotan tätä tekemällä turhista asioista kovaäänistä draamaa ja tekemällä toiselle testejä, jotka hän voi tietämättään failata. (Tätä sanontaa vihaan eniten. ENITEN. Tämän on ilmeisesti todennut Marilyn Monroe, jolla on ainakin internetin mukaan paljon muitakin ihan totaalisen vatipäisiä sanontoja.)

blobyou

5 kommenttia artikkeliin ”Paskimmat parisuhdetotuudet

 1. Ah. Sinä sanoit sen mitä en silmittömässä facepalmauksessani osannut puheeksi laittaa. Enkä osaa nytkään ilmaista itseäni. Mutta amen, amen. Tänne joku nobel, nyt.

  Tykkää

 2. Hirmu kiva että oot täällä taas! Ei mulla muuta. Moi.

  Tykkää

 3. Toi alin kuva on siitä nerokas, että ihmisen sydän luultavasti on enemmän tuon muotoinen kuin sen <3-sydämen muotoinen, jota rakkausjutuissa käytetään.

  Tykkää

 4. Ninny kuittaa ja kiittää, my sister from another mother. 🙂

  Tykkää

 5. :’D oon niin samaa mieltä…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s